Juha Uusitalo Touring Cars Helsinki matkailuautovuokraamon operatiivisten toimintojen vetäjäksi

Juha Uusitalo pääkaupunkiseudun autovuokraamon vetäjäksi

Tänä vuonna 40 toimintavuottaan juhliva, Euroopan laajuisesti kansainvälisiä matkailuautolomia ja paikallisella tasolla matkailuautojen vuokraus-, myynti- ja huoltopalveluja tarjoava ketju, Touring Cars on ilmoittanut saaneensa uuden vetäjän yhteen palveluketjun suurimmista toimipisteistään, pääkaupunkiseudun autovuokraamoon, jolla on myös tärkeä rooli Euroopan 9 maassa toimivan franchising-ketjun kehitysprosessien testitoimipisteenä.

Juha Uusitalo on aloittanut toukokuun alusta Vantaan Petikossa sijaitsevan matkailuautovuokraamon operatiivisena vastaavana. Vuosien aikana mm. kuljetusalan yrittäjänä ja logistiikan parissa toiminut vuokraamopäällikkö kertoo olevansa innoissaan uudesta toimialasta, jossa pääsee palvelemaan niin kansainvälisiä matkailijoita kuin kotimaan autovuokraajia sekä luomaan heille parhaat mahdolliset puitteet ikimuistoisten, huolettomien road trip-lomaelämysten saavuttamiseksi. ’Henkilökohtaisesti on todella palkitsevaa työskennellä elämysten mahdollistamisen parissa ja tuottaa omalla työllään hyvää mieltä’, summaa Juha Uusitalo pilke silmäkulmassa uuden työnsä ääressä.

Lisätietoa matkailuautovuokrauksista suomeksi: https://www.touringcars.eu/fi

Vieritä ylös