AVOIMET TYÖPAIKAT

Toimipistepäällikkö / Matkailuautovuokraamo

Touring Cars Helsinki hakee toimeentarttuvaa ja myyntihenkistä toimipistepäällikköä luotsaamaan matkailuautovuokraamon toimintaa. Työpisteenä on Helsingin toimipiste, joka sijaitsee Touring Cars ketjun pääkonttorin yhteydessä Vantaan Petikossa. Meillä pääset osallistumaan myös ketjun kehittämiseen vetäen uusien prosessien ja toimintojen käyttöönottoa pilottiyksikössä.

Vuonna 1982 perustettu Touring Cars on edelläkävijä matkailuautolomien tuottajana ja nykyisin yksi nopeimmin kasvavia matkailuautojen vuokrausketjuja Euroopassa. Tarjoamme asiakkaillemme matkailuautolomatuotteen, jonka keskiössä on modernin matkailuauton ohella korkeatasoinen palvelukonsepti. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia matkailuautolomaelämyksiä. Painotamme palvelussamme asiakassuuntautuneisuutta, jonka kautta asiakkaamme saavat aina laadukkaan asiakaskokemuksen. Työskentelemme kunnianhimoisesti visioidemme eteen ja johdamme alaa esimerkillämme.

Tavallisesti toimintamme on kansainvälistä ja asiakkaita saapuu useista eri maista ja monista eri kulttuureista. Maailman muuttunut tilanne ja uudet matkailutrendit ovat tuoneet meille kotimaisen asiakaskunnan, joka on muuttanut työnkuvaa enemmän myynti- ja markkinointi painotteiseksi. Aktiivinen osallistuminen vuokramyyntiin ja markkinointiin sekä matkailuautoloma-asiakkaiden opastaminen auton käyttöön ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoaminen antaa oivan mahdollisuuden oppia uutta. Asiakkaamme voivat suunnitella loman omien aikataulujensa mukaan, joten työaikamme vaihtelevat. Toimipisteemme palvelevat asiakkaita joka päivä maanantaista sunnuntaihin. Sesonkityöntekijät ovat kuvanneet työtä haastavaksi, palkitsevaksi ja opettavaiseksi. Hyvä palveluasenne sekä joustavuus ovat hyödyksi ja kesätyöntekijätiimisi auttaa sinua onnistumaan työssäsi.

Työlläsi varmistat, että kaikki operatiivinen toiminta on Touring Cars ketjun vaatimusten mukaista. Osallistut Helsingin kausityöntekijärekrytointiin sekä hoidat sesonkityöntekijäperehdytyksen, työaikasuunnittelun ja valvomisen. Taloushallintoa tukevat toimistotyöt kuuluvat päivittäiseen toimintaan. Vastuullasi on myös vuokra-autojen huoltotoimintojen koordinointi, hankinnat ja toimitsijakontaktit. Asiakaspalvelu, asiakashallinta ja -kontaktointi on osa korkealaatuisen ja sujuvan palvelun varmistamista.

Perehdytämme sinut monipuolisesti työtehtävään. Aikaisempi esimieskokemus ja B-ajokortti ovat välttämättömiä. Sesongin aikana tiimissäsi on 4-8 henkilöä asiakaspalvelu- ja autosiivoustyössä. Työ tarjoaa tilaisuuden tutustua mielenkiintoiseen matkailuliiketoimintaan ja tapaamaan erilaisia ihmisiä. Sujuva suomen ja englanninkielen taito, positiivinen palveluasenne sekä asiakaspalvelukokemus ovat avaimia menestykseen tässä työssä.

Tunnistatko myös näitä ominaisuuksia itsessäsi?
– Kiinnostusta tai kokemusta matkailualalta
– Vahva organisointiosaaminen
– Liiketoimintalähtöinen ajattelumaailma
– Kykyä työskennellä paineen alla

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään tammikuun 2021 aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 20.11.2020 lähettämällä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen work@touringcars.eu . Nimeä sähköposti ”Toimipistepäällikkö”.

Heräsikö kysymyksiä? Laita viestiä WhatsAppin kautta +358 44 098 0981, Heli Tiitinen tai edellä mainittuun sähköpostiin.

Scroll to Top