Pössl – 100% the Original – Se alkuperäinen.

Retkeilyautojen pioneeri, saksalainen Pössl haluaa tuottaa valmistamillaan laadukkailla ja innovatiivisilla ajoneuvoillaan iloa ja varmuutta tien päälle, kaikkiin tilanteisiin.

Se tunnetaan erinomaisesta suunnittelusta ja korkeista laatustandardeista, jotka tekevät heidän matkailuautoistaan suosittuja kokeneiden retkeilijöiden keskuudessa. Jokainen retkeilyauto on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen matkakokemuksen.

Sisätilat ovat tilavia ja muunneltavia, mikä takaa mukavuuden ja käytännöllisyyden. Hyvin varustellut keittiötilat tekevät ruoanlaitosta helppoa ja nautinnollista, ja makuutilat tarjoavat erinomaisen nukkumismukavuuden pitkien päivien jälkeen. Tilavat oleskelualueet ovat täydellisiä rentoutumiseen ja ajanviettoon matkakumppaneiden kanssa. Lisäksi runsaat säilytystilat varmistavat, että kaikki tarvittavat tavarat ovat aina käden ulottuvilla.

Pössl on sanojensa mukaisesti yhtä monipuolinen kuin elämä. Pakettiautopohjainen matkailuauto toimii niin arkiautona ja kuljetuskalustona kuin liikkuvana toimistona ja lomanviettovälineenä.

100% matkailun iloa.

Tervetuloa tutustumaan retkeilyautoihin asiantuntijoidemme opastuksella.

Ota yhteyttä automyyntiimme ja tehdään hyvät autokaupat!

Pääkaupunkiseutu: 050 3777 477
automyynti@touringcars.eu

SINULLE SOPIVA VALINTA LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

LAAJA AUTOVALIKOIMA

Sekä uusia että käytettyjä matkailu- ja retkeilyautoja

KOKEILE VUOKRAAMALLA

100% vuokrakulujen hyvitys kauppahinnasta

Ansaitse autollaSI

Tutustu ST- järjestelmäämme

HUOLTO JA VARAOSAT

Kolarikorjaukset ja huolenpitosopimukset

Scroll to Top