Vuokraa matkailuauto

VUOKRAA MATKAILUAUTO TOURING CARS MATKAILUAUTOVUOKRAAMOSTA

Vuokraa matkailuauto ja kokeile elämäntapaa ennen auton ostoa! Oletko kiinnostunut tästä trendikkäästä ja ekologisesta matkailumuodosta, joka mahdollistaa aikatauluista riippumattoman matkustamisen ja korkeatasoisen majoittumisen, mutta et oikein saanut tuntumaa siihen lyhyen koeajon yhteydessä?

Ei huolta, sillä voit kokeilla matkailuautoelämää Rent&Buy järjestelymme kautta. Vuokraamalla auton ennen kaupan tekoa pääset perehtymään tarkemmin haluamasi automallin toimintoihin, testaamaan mallin ajettavuutta sekä kokemaan yhä suositumman matkailumuodon mahdollisuuksia omassa elämäntyylissäsi. Vuokrahinta hyvitetään 100% kaupanteon yhteydessä. Rent & Buy järjestelyt toteutetaan automyynnin kautta ennen matkaa. Mikäli päätät kuitenkin jättää autoinvestoinnin sillä erää väliin, maksettavaksi sinulle jää vain Rent&Buy -sopimuksessa sovittu autovuokraushinta.

Touring Cars matkailuautovuokraus Suomessa tai muualla Euroopassa

Olemme osa Pohjois-Euroopassa ja Iso-Britanniassa toimivaa matkailuautojen myynti-, vuokraus- ja huoltopalveluketjua. Juuremme ovat edelleen vahvasti Suomessa. Franchising-ketjumme toimii tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Islannissa ja Englannissa. Ketjutoiminta perustuu suomalaiseen liiketoimintamalliin ja korkeaan standardoituun palvelutasoon.

Kotimaan laatutoiminnot sinulle takaavat matkailualalle ja automyyntiin omistautuneet paikallisyrittäjämme. Suomen matkailuautojen vuokraamot sijaitsevat Vantaan Petikossa ja Rovaniemellä Joulupukin kylän yhteydessä.

Mikäli haluat autolomailla Suomen rajojen ulkopuolella, säästät paljon aikaa, vaivaa ja istumalihaksia vuokraamalla ajoneuvon suoraan kohdemaasta. Kotimaan tasoiset palvelut ja yksilöllisesti varusteltavat autot ovat saatavilla kaikissa toimipisteissämme. Tutustu Euroopan autovuokrauspisteisiimme sekä jätä onlinevaraus seuraavalle unelmien autolomalle:

Matkailuautojen vuokraamot palveluksessasi
ma – pe klo 09.00 – 16.00
Ota yhteyttä autovuokrauksen asiakaspalveluun:

Pääkaupunkiseutu: 040 674 7774 / helsinki@touringcars.eu
Rovaniemi:
050 059 9999 / rovaniemi@touringcars.eu
Muu Eurooppa: 09 849 4050 / info@touringcars.eu (palvelukieli: englanti)

Online varauspalvelu: www.touringcars.com/fi

SINULLE SOPIVA VALINTA LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

LAAJA AUTOVALIKOIMA

Sekä uusia että käytettyjä matkailu- ja retkeilyautoja

KOKEILE VUOKRAAMALLA

100% vuokrakulujen hyvitys kauppahinnasta

Ansaitse autollaSI

Tutustu ST- järjestelmäämme

HUOLTO JA VARAOSAT

Kolarikorjaukset ja huolenpitosopimukset

Scroll to Top