Hobby – Elämää varten tehdyt.

Hobby Caravanin omistaja Harald Striewski aloitti matkailuvaunujen ja -autojen kaupallisen valmistamisen ensimmäisenä Euroopassa 50 vuotta sitten innovatiivisen tuotteensa johdosta. Hänen alkuperäinen toimintaperiaatteensa, ’Elämää varten tehdyt ’, ohjaavat edelleen vahvasti myös nykyistä toimintaa Hobbyn Fockbekin tehtaalla, joka lukeutuukin yhdeksi alan suurimmista matkailuautotehtaista Euroopassa.

Hobby-matkailuautot tarjoavat erinomaisen yhdistelmän saksalaista laatua, innovatiivista muotoilua ja käytännöllisyyttä, tehden niistä suositun valinnan niin uusien kuin kokeneidenkin matkailijoiden keskuudessa. Hobby on tunnettu huippuluokan matkailuajoneuvojen valmistaja, ja sen pitkä kokemus alalta näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Tilavat ja hyvin varustellut sisätilat tarjoavat kaiken tarpeellisen mukavaan matkustamiseen ja asumiseen. Keittiötilat ovat varustettu korkealaatuisilla laitteilla, jotka tekevät ruoanlaitosta vaivatonta, ja makuutilat on suunniteltu tarjoamaan erinomainen nukkumismukavuus pitkienkin päivien jälkeen. Runsaat säilytystilat takaavat, että kaikki matkatavarat ja tarvikkeet löytävät oman paikkansa.

Hobby-matkailuautot ovat myös tunnettuja turvallisuusominaisuuksistaan. Ne on varustettu uusimmalla teknologialla, kuten ajonvakautusjärjestelmillä, turvatyynyillä ja ABS-jarruilla, jotka kaikki takaavat turvallisen matkanteon. Lisäksi auton ajettavuus on huippuluokkaa, mikä tekee siitä helpon ja miellyttävän ajettavan niin moottoriteillä kuin pienemmilläkin teillä.

Valikoima on laaja ja monipuolinen, kattaen erilaiset tarpeet ja toiveet. Kompakteista ja ketteristä malleista aina suurempiin ja tilavampiin vaihtoehtoihin, Hobby tarjoaa jokaiselle jotakin. Jokainen malli on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen matkailukokemus, olipa kyseessä sitten viikonloppureissu tai pidempi lomamatka.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan asiantuntijoidemme opastuksella.

Ota yhteyttä automyyntiimme ja tehdään hyvät autokaupat!

Pääkaupunkiseutu: 050 3777 477
automyynti@touringcars.eu

SINULLE SOPIVA VALINTA LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

LAAJA AUTOVALIKOIMA

Sekä uusia että käytettyjä matkailu- ja retkeilyautoja

KOKEILE VUOKRAAMALLA

100% vuokrakulujen hyvitys kauppahinnasta

Ansaitse autollaSI

Tutustu ST- järjestelmäämme

HUOLTO JA VARAOSAT

Kolarikorjaukset ja huolenpitosopimukset

Scroll to Top