Yritysmyynti

Mietitkö kannattavaa, arvonsa hyvin pitävää investointikohdetta?

Etsittekö omaan yrityskäyttöönne esim. tuote-esittelykiertueelle sopivaa toimistotilaa tai muutoin helposti liikuteltavaa etätoimistoa, lisätilaa neuvotteluille ja tiimipalavereille tai ehkäpä backstage-tilaa tapahtumaan tai tilapäismajoitusratkaisua sesonkityöntekijöille?

Tarvitsetteko tilapäistä lisäkapasiteettia paikalliselle pienvuokraamollenne?

**

Kerro meille tarpeesi ja anna meidän auttaa. Valikoimamme kattaa organisaationne käyttöön määräaikaisesti vuokrattavia, räätälöidysti kalustettavia matkailuautoja tai tehdään hyvät autokaupat teidän vakituiseen tilatarpeeseenne sopivasta automallista.  

Investoijille tarjoamme puolestaan mahdollisuuden tienata taattua, tasaista tuloa kovassa nosteessa olevan alan myötä ainutlaatuisen Sijoitustuottojärjestelmämme kautta.

Valitse luotettava ja takuuvarma kumppani yritysajoneuvojen hankinnoissa tai sijoituskohteen valinnassa

– valitse alan konkari: TC Vehicle Oy

Olemme toimineet virkistysajoneuvojen myynti-, huolto- ja vuokraustoimintojen parissa jo reilun 40 vuoden ajan. Meiltä on turvallista hankkia ajoneuvo vaikka pienvuokraamolle tai sijoituskohteeksi. Matkailuauton lisäksi voit helposti tilata kauttamme kaikki varaosat ja saat tarvittaessa vuokrattua vara-auton akuuttiin tarpeeseen, jolloin varmistat liiketoimintojesi jatkuvuuden myös onnettomuustapauksissa. Autovalikoimastamme löytyy runsaasti moderneja, alv -vähennyskelpoisia matkailuajoneuvoja valmiina lähtöön tai ainutlaatuiseen sijoitustuottokäyttöön.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan asiantuntijoidemme opastuksella.

Tervetuloa hyville autokaupoille!

Pääkaupunkiseutu: 050 3777 477
automyynti@touringcars.eu

SINULLE SOPIVA VALINTA LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

LAAJA AUTOVALIKOIMA

Sekä uusia että käytettyjä matkailu- ja retkeilyautoja

KOKEILE VUOKRAAMALLA

100% vuokrakulujen hyvitys kauppahinnasta

Ansaitse autollaSI

Tutustu ST- järjestelmäämme

HUOLTO JA VARAOSAT

Kolarikorjaukset ja huolenpitosopimukset

Scroll to Top