Bürstner – Asumisen tuntua

Bürstnerin missiona on ollut jo 60 vuoden ajan unelmien toteuttaminen. Liikkuvan kodin valmistamisessa toteutetaan asiakkaiden toiveita kautta linjan. Kaikissa automalleissa heijastuu asumisen tuntu aina muotoilusta toiminnallisuuksiin asti. Bürstner on valintasi mikäli rakastat matkustamista ja lämmintä kodin tuntua. Tulet taatusti ihastumaan saksalaisiin kodinomaisiin ajoneuvoihin.

Yritys tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan, tyylikkäästä muotoilusta ja älykkäistä tilaratkaisuista. Jokainen ajoneuvo on suunniteltu vastaamaan erilaisten matkailijoiden tarpeisiin, olipa kyseessä pariskunta, perhe tai yksin matkustava. Matkailuautoissa käytetyt materiaalit ovat huolellisesti valittuja ja kestäviä, tarjoten samalla kodinomaista mukavuutta tien päällä. Bürstner panostaa myös ajoneuvojensa turvallisuuteen, varustamalla ne modernilla turvallisuusteknologialla ja luotettavilla ajo-ominaisuuksilla.

Ympäristöystävällisyys on Bürstnerille tärkeää, ja yritys pyrkii jatkuvasti vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Tämä näkyy muun muassa energiatehokkaissa ratkaisuissa ja ympäristöystävällisissä materiaaleissa.

Bürstnerin matkailuautoilla matkustaminen on enemmän kuin pelkkä liikkuminen paikasta toiseen – se on mahdollisuus kokea ainutlaatuisia hetkiä ja nauttia vapaudesta omassa viihtyisässä ja toimivassa liikkuvassa kodissa. Olipa kohteenasi luonnonrauha, kulttuurikaupungit tai jotakin siltä väliltä, Bürstnerin matkailuauto tarjoaa täydelliset puitteet unelmiesi matkalle.

TC Vehicle Oy:n autovalikoima kattaa ketterät Bürstner Lineo -retkeilyautot.

Tervetuloa tutustumaan uuteen tarjontaan asiantuntijoidemme opastuksella.


Ota yhteyttä automyyntiimme ja tehdään hyvät autokaupat!

Pääkaupunkiseutu: 050 3777 477
automyynti@touringcars.eu

SINULLE SOPIVA VALINTA LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

LAAJA AUTOVALIKOIMA

Sekä uusia että käytettyjä matkailu- ja retkeilyautoja

KOKEILE VUOKRAAMALLA

100% vuokrakulujen hyvitys kauppahinnasta

Ansaitse autollaSI

Tutustu ST- järjestelmäämme

HUOLTO JA VARAOSAT

Kolarikorjaukset ja huolenpitosopimukset

Scroll to Top