Ostamme autosi

Olemme maahantuoneet saksalaisia laatuautoja jo vuodesta 1982 alkaen. Autovalikoimamme kattaa markkinoiden tuoreimmat ajoneuvomallit ja varustevaihtoehdot sekä asiantuntijoidemme huoltamat vaihtoautot. Laajasta autovalikoimastamme löytyy niin kompakteja kahden hengen retkeilyautoja kuin käytännöllisiä perheautoja ja vaativaankin makuun sopivia 6 hengen laatuautoja. Ota yhteyttä automyyntiimme ja kerro tarpeesi. Autamme löytämään teidän elämäntyylinne sopivan ajoneuvon.

Uudet matkailuautot – Carado ja Hobby

Carado Unelmoi. Lähde. Matkusta

Carado matkailuautoja on valmistettu Saksan Neustadt Saksin alueella vuodesta 2006 alkaen.

Modernilla valmistuslinjastolla rakentuu tarkasti viimeisteltyjä laatuautoja suurella tunteella, tehtaan oman henkilökunnan ammattitaitoisissa käsissä ja saksalaisten korkeiden laatustandardien mukaisesti.

Valmistajan autovalikoima kattaa puoli-integroidut, integroidut ja alkovimalliset autot.

Hobby – Elämää varten tehdyt.

Hobby Caravanin omistaja Harald Striewski aloitti matkailuvaunujen ja -autojen kaupallisen valmistamisen ensimmäisenä Euroopassa reilu 50 vuotta sitten innovatiivisen tuotteensa johdosta. Hänen alkuperäinen toimintaperiaate, ’Elämää varten tehdyt ’, ohjaavat vahvasti myös nykytoimintaa Hobbyn Fockbekin tehtaalla, joka lukeutuukin yhdeksi alan suurimmista matkailuautotehtaista Euroopassa.  

Valmistajan älykkääseen designiin ja kodinomaiseen laatuun perustuva valikoima kattaa nykyisin 14 mallisarjaa ja jopa 84 erilaista pohjaratkaisua sisältäen niin puoli-integroidut, integroidut ja alkovimalliset matkailuautot kuin retkeilyautot ja matkailuvaunut.

Vaihtoautot – Käytetyt matkailuautot

Tutustu monipuoliseen vaihtoautovalikoimaamme. Voit rajata autohakutulosta sinulle oleellisten hakukriteerien mukaisesti. Ota yhteyttä automyyntiimme. Autamme mielellämme ajoneuvojen vertailussa ja tervetuloa koeajamaan unelmiesi matkailuauto myyntipisteisiimme.

Ostamme matkailuautoja

Kansainvälinen myyntiverkostomme tarvitsee lisää vaihtoautoja !
Olemme osa euroopanlaajuista matkailuautopalvelujen franchise -ketjua. Matkailuautojen vuokraus-, myynti- ja huoltopalvelupisteet löytyvät tällä hetkellä jo 12 maasta. Yhdistämme tehokkaasti ja luotettavasti paikallisten automyyntimarkkinoiden kysynnän ja tarjonnan tarpeet.

Etsimmekin koko ajan lisää vaihtoautoja. Myy siis omasi meille. Kerromme mielellään lisää, kuinka pääset hyville kaupoille kanssamme.

Ota yhteyttä automyyntiimme ja tehdään hyvät autokaupat!

Pääkaupunkiseutu: 050 3777 477
automyynti@touringcars.eu

SINULLE SOPIVA VALINTA LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

LAAJA AUTOVALIKOIMA

Sekä uusia että käytettyjä matkailu- ja retkeilyautoja

KOKEILE VUOKRAAMALLA

100% vuokrakulujen hyvitys kauppahinnasta

Ansaitse autollaSI

Tutustu ST- järjestelmäämme

HUOLTO JA VARAOSAT

Kolarikorjaukset ja huolenpitosopimukset

Scroll to Top