ANSAITSE OSTAMALLASI MATKAILUAUTOLLA

Sijoitustuottosopimus on riskitön kauppa niin yksityisille kuin yritysostajille. ST-auton omistaja tienaa vuokratuottoja jokaiselta kalenterivuoden kuukaudelta sopimuksessa määritellyn sopimuskauden ajan. Sijoitustuottosopimusten pituus vaihtelee tapauskohtaisesti yhdestä vuokrakaudesta jopa viiteen vuoteen. Auton vuosittainen työskentelyaika voidaan sopia kuukaudesta ylöspäin aina ympärivuotisiin sopimuksiin saakka.

Järjestelmän avulla autamme myös ylläpitämään autosi arvoa. Säännöllisesti huolletut ja alkuperäisosilla korjatut autot säilyttävät paremmin jälleenmyyntiarvonsa. Sijoitustuottoautoa ostettaessa tarjoammekin sinulle selkeän ja kattavan huolenpitosopimuksen, joka takaa autosi optimaalisen arvon ylläpitämisen valmiin ylläpitosuunnitelman mukaisesti.

Rekisteröinti

Sijoitustuottomatkailuauto rekisteröidään käyttötarkoituksenaan vuokraus ilman kuljettajaa. Tämän ansiosta auton vuokraaminen on mahdollista myös silloin, kun auto ei ole meidän käytössä. Autolla voidaan siis ansaita lisätuloa myös sijoitustuottosopimuskauden ulkopuolella.

Sijoitustuottoauton ensimmäiseksi haltijaksi merkitään TC Vehicle Oy ja omistajaksi sijoitustuottosopimuksen tehnyt yritys tai yksityishenkilö. Mikäli ajoneuvo on rahoitusyhtiön omistuksessa, merkitään yritys tai yksityishenkilö auton toiseksi haltijaksi. TC Vehicle Oy luopuu haltijuudesta sijoitustuottosopimuksen päätyttyä. ST-auton haltijana TC Vehicle Oy voi hoitaa auton omistajan puolesta kaikki vakuutuksiin liittyvät asiat Pohjoismaissa.

Taattu vuokratulo

Sijoitustuottojärjestelmä takaa kuukausittaiset tulot riippumatta onnistuuko TC Vehicle Oy vuokraamaan ajoneuvoasi eteenpäin tai ei. Matkailuauton sijoitustuottotulo määräytyy prosenttiosuutena auton hankintahinnasta. Sijoitustuottomaksu tilitetään omistajalle kuukausittain, auton toimituksesta seuraavasta kuukaudesta alkaen. Suosittelemme ajoittamaan mahdollisen rahoitusyhtiön myöntämän väliraharahoituksen maksuerät ST-tuottomaksun tilityksen jälkeen, jolloin matkailuautosi rahoittaa parhaimmillaan täysin itse itsensä.

Mahdollisuus alv -vähennykseen ja poistoihin

Yrittäjillä on mahdollisuus hakea alv -vähennystä ajoneuvon hinnasta sekä tehdä vuosittaisia poistoja ajoneuvon verottomasta hankintahinnasta. Myös yksityisasiakkailla on mahdollisuus vähentää kaikki vuokratoiminnan kulut verotuksessa.

Jälleenmyyntiarvo

Sijoitustuottoautomme säilyttävät erinomaisesti jälleenmyyntiarvonsa, sillä huolehdimme sopimusautoista kuin omistamme. Kaikkien vuokra-autojemme osalta toteutamme perusteelliset kuntotarkastukset jokaisen vuokrauksen jälkeen ja noudatamme säännöllistä vuosihuolto-ohjelmaa autojen kunnon ylläpitämiseksi.  

Autosi palauttaminen henkilökohtaiseen käyttöön

Matkailuautosi palautuu sopimuksessa määritellyn vuokrausjakson jälkeen henkilökohtaiseen käyttöön aina ehjänä, siistinä ja huollettuna. Suoritamme jokaisen vuokrauksen yhteydessä ajoneuvon huolellisen kuntotarkastuksen ja vaihdamme vaurioituneet osat välittömästi uusiin. Kaikki tarkastukset ja korjaukset kirjataan ja raportoidaan avoimesti sinulle autoa luovutettaessa. Koko yhteistyö ja prosessi on suunniteltu vaivattomaksi. Sinun ei tarvitse muuta kuin tuoda ja hakea auto toimipisteeltämme sovitun luovutusajankohdan mukaisesti ja nauttia auton tuomista tuotoista.   

RAHOITUS

Tarjoamme sijoitustuottoauton ostajalle TCFinance- rahoitusratkaisun yhteistyössä Santander Consumer Finance Oy:n kanssa. Rahoitustarjouksessa huomioidaan ST-sopimuksen pituus, kuukausittainen sijoitustuottotulo ja vuokraustoiminta. Yhteistyökumppanimme pystyy tarjoamaan erittäin houkuttelevan rahoitusratkaisun, edullisimman mahdollisen korkotason.

Santander Consumer Finance Oy on osa Grupo Santanderia, joka on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman kymmenestä suurimmasta rahoituslaitoksesta. Santander on Euroopan suurin ajoneuvojen rahoittaja ja se on erikoistunut jälleenmyyjien kautta tapahtuvaan rahoitukseen; erityisesti autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen. Yritys toimii yli 40 maassa; lähes kaikissa Euroopan maissa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Pohjoismaissa Santander Consumer Finance aloitti toimintansa vuonna 2004 ja Suomessa vuonna 2007.

VAKUUTUS

Tarjoamme sijoitustuottoautoille kattavan ja edullisen TCMobile -vakuutusturvan, joka sisältää kasko-, liikenne- ja petosvakuutukset. Vuokraus ilman kuljettajaa -rekisteröidyn auton vakuutushinta on yleensä jopa kaksinkertainen tavalliseen yksityiskäyttöisen auton vakuutukseen verrattuna. TCMobile -vakuutusturva on kuitenkin noin puolet tavanomaista yksityiskäyttövakuutusta edullisempi.

Sijoitustuottoautoihin räätälöidysti määritellyn TCMobile -vakuutusturvan myöntää vakuutusyhtiö If.  Hoidamme vakuutushakemuksen puolestasi. Vakuutus maksetaan kerran vuodessa, ja laskutus tapahtuu kauttamme sijoitustuottotiliöintien ohessa.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Haluatko lisätietoa autovalikoimasta ja ST-järjestelmästä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tehdään hyvät autokaupat:

automyynti@touringcars.eu

SINULLE SOPIVA VALINTA LUOTETTAVALTA KUMPPANILTA

LAAJA AUTOVALIKOIMA

Sekä uusia että käytettyjä matkailu- ja retkeilyautoja

KOKEILE VUOKRAAMALLA

100% vuokrakulujen hyvitys kauppahinnasta

Ansaitse autollaSI

Tutustu ST- järjestelmäämme

HUOLTO JA VARAOSAT

Kolarikorjaukset ja huolenpitosopimukset

Scroll to Top