Suomen matkailuautoilu kovassa nosteessa

Matkailuajoneuvotuojat ry tiedote osoittaa selkeän trendin matkailuautoilussa. Vapaa-ajan ajoneuvojen myynti kasvoi Suomessa vuositasolla 19%. Joulukuussa kasvukäyrä ylsi jopa ennätykselliseen 84 prosenttiin, vuoden takaisiin lukemiin verrattuna.

Mika Jokista, Matkailuajoneuvotuojat ry toiminnanjohtajaa lainaten (järjestöjäsenien sisäisestä tiedotteesta):

’Koronavuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen. Matkailuajoneuvo on tarjonnut monille mahdollisuuden matkustaa ja päästä pois tutuista kotiympyröistä –  olla turvallisesti omissa oloissaan. Samaan aikaan uskon, että korona-aikana on patoutunut paljon sellaista yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen ja olemisen velkaa, jota puretaan tämän hienon harrastuksen parissa olosuhteiden normalisoiduttua.

Kiinnostus matkailuajoneuvoihin onkin kovassa kasvussa kotimaan matkailun kasvun myötä ja ajoneuvomatkailu on saanut paljon uusia harrastajia. Meillä on tilaa harrastaa ja hyvät välineet tekevät siitä entistäkin turvallisempaa, ympäristöystävällisempää ja mukavampaa’.

Julkinen alkuperäistiedote on luettavissa järjestön sivuilta

https://liikkuvakoti.fi/uudet-matkailuajoneuvot-myyvat-hyvin/

Scroll to Top