Merkittävä norjalainen toimija osaksi TC-palveluketjua

Ketjutiedote:

Kaksi merkittävää alan tekijää yhdistivät voimansa Norjassa.

Norjan johtava matkailuautojen ja vaunujen palveluketju osaksi suomalaista Touring Cars franchising-ketjua.

Tellus Caravan & Fritid AS, hiljattain Norjassa paikallisten ammattilaisten muodostama matkailuautojen ja asuntovaunujen myynti- ja huoltokonserni sekä yksi Pohjoismaiden vanhimmista matkailuautojen vuokrausketjuista, Touring Cars, ovat yhdistäneet voimansa kehittääkseen trendikästä matkailumuotoa ja elämäntapaa – matkailuautoilua. Molemmat osapuolet uskovat tämän yhteistyön mahdollistavan matkailun ja matkailuautopalvelujen kehittämisen aivan uudelle tasolle niin Norjassa kuin Pohjoismaissa.

Suomalainen yli 40 vuotta toiminut matkailuautojen myynti-ja vuokrausketju Touring Cars aloitti paikallisen autovuokraustoiminnan Norjassa jo vuonna 1989. Nyt Oslon ja Tromssan paikalliset liiketoiminnat ja vuokraamot siirtyvät lisenssinomistajalta Tellus Rental AS:lle, Tellus konsernin tytäryhtiölle tammikuusta 2022 alkaen.

”Olemme laajentaneet ja kehittäneet määrätietoisesti palveluketjuamme toimintamme alkuvuosista lähtien. Osaavat ja luotettavat paikallisyrittäjät ovat aina olleet yksi ketjutoimintamme kulmakivistä. Voidaksemme vastata alati muuttuviin globaaleihin matkailutrendeihin ja kuluttajien kulutustottumuksiin asiakkaiden arvovalintojen mukaisilla vaihtoehtoilla, tarvitsemme ketjutoimintaamme enemmän ammattitaitoisia tekijöitä ja tiimijäseniä niin Norjassa kuin Euroopan tasolla”, toteaa Veijo Tiitinen, Touring Cars franchising-ketjun toimitusjohtaja.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessanne julkaista uuden ketjujäsenyyden ja yhteistyön yhden alan merkittävän paikallistoimijan kanssa. Saamme yhdessä nostettua kasvavan matkailuautoliiketoimintamme aivan uudelle tasolle Norjassa ja pystymme palvelemaan paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita entistä paremmin niin laajemmalla kalustolla kuin palveluvalikoimalla”, Tiitinen jatkaa.

Molemmat organisaatiot toteavat, että samanlaiset visiot ja toiminta-arvot ovat erinomainen perusta hyvälle, menestyksekkäälle yhteistyölle. Tellus tunnetaan alalla korkeasta laadusta, luotettavista tuotteista sekä korkeasta henkilöstötyytyväisyydestä ja asiakaslähtöisestä toiminnasta. Touring Cars on puolestaan mahdollistanut jo neljän vuosikymmenen ajan ensiluokkaisia autolomaelämyksiä lähes 75 kansalaisuutta edustaville matkailijoille, ja toiminut yli 120 ympäri maailmaa vaikuttavien matkailumyyntiorganisaatioiden luottokumppanina.

”Ketjumottomme mukaisesti: Yhdessä olemme kaikista vahvimpia”, Tiitinen toteaa. ”Asuntoautolomien kysyntä on kasvanut merkittävästi ja sama trendi näyttää jatkuvan vahvasti. Tiedämme, että voimme nyt yhdessä Telluksen kanssa vastata paljon paremmin aktiivisten ulkoilua rakastavien matkailijoiden muuttuviin tarpeisiin ja mahdollistaa heille enemmän ja entistä paremmin räätälöityjä unelmalomia Norjassa”, kommentoi Tiitinen Touring Carsista.

Tellus konserni laajentaa liiketoimintojensa palettia

Tellus on paikallisten matkailuautojen ja asuntovaunujen parissa toimivien yrittäjien ryhmittymä, joka perustettiin Norjassa 29.4.2021. 16 myynti- ja huolto-organisaation liittoutuman myötä yritysryhmästä tuli välittömästi Pohjoismaiden johtava toimija. Organisaation kokonaisliikevaihto on yli 2 miljardia Norjan kruunua ja se työllistää Norjassa yli 250 matkailuautojen ja asuntovaunujen ammattilaista. Nyt konserni on päättänyt laajentavat palveluvalikoimaansa matkailuautojen vuokraukseen, ja heidän tytäryhtiönsä Tellus Rental AS aloittaa virallisena Touring Cars franchising-yrityksenä Norjassa.

”Matkailuautoilu on loistava tapa kokea aito Norja ja kiertää samalla Pohjoismaita vaivattomasti. Haluamme olla mukana tarjoamassa vaihtoehtoja kaikille tästä elämäntyylistä ja matkailumuodosta kiinnostuneille, olipa sitten kyseessä oman ajoneuvon hankinnasta tai auton vuokraamista vastuullisemman maata pitkin automatkailun merkeissä tai jopa tämän rennon ja huolettoman elämäntavan testaamiseen Try & Buy -ostosopimuksen kautta. Näemme palveluntarjoajana tässä liiketoiminnassa paljon potentiaalia ja olemme iloisia saadessamme olla osa Euroopan laajuista Touring Cars -perhettä”, sanoo Roy Nordanger, Tellus Rental AS:n toimitusjohtaja.

Touring Cars Franchising palveluketju

Matkailuautojen vuokraus- ja myyntipalvelujen ketju perustuu suomalaiseen palvelukonseptiin. Touring Cars on kasvanut perustamisvuosistaan (1982) yhdeksi alan merkittävimmäksi tekijäksi. Nykyisin Euroopassa ja Venäjällä toimiva franchising-ketju palvelee 15 paikallisyrittäjien luotsaamista palvelupisteistä käsin sekä kansainvälisiä että paikallisia matkailijoita. Ketjutoiminnot ja pääkonttori sijaitsevat Suomessa, Vantaan Petikossa.

www.touringcars.eu/fi

Contact information

www.touringcars.eu

Mr. Veijo Tiitinen, Toimitusjohtaja Touring Cars veijo.tiitinen@touringcars.eu, puh. +358 40 707 3616
Mr. Roy Nordanger, Toimitusjohtaja Tellus Caravan & Fritid AS Roy.nordanger@tellus.no, puh. +47 9 215 1900
Ms. Miia Mustonen, Ketjun kansainvälinen markkinointi ja PR miia.mustonen@touringcars.eu, puh. +358 50 569 2021

Scroll to Top