Bürstner Lineo

Bürstner matkailuautojen myynti ja merkkihuolto TC Vehiclelle

Erwin Hymer Group ja TC Vehicle Oy ovat aloittaneet yhteistyön Bürstner matkailu- ja retkeilyautojen jälleenmyynnin sekä ajoneuvojen merkkihuoltopalvelujen osalta Suomessa.

Pääkaupunkiseudulla toimiva TC Vehicle on osa Euroopan laajuista Touring Cars- franchising- ketjua ja toiminut matkailuautojen myynti-, vuokraus- ja huoltopalvelujen parissa jo yli 40 vuoden ajan. Toimitusjohtaja Veijo Tiitinen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen uudesta yhteistyöstä, sillä Bürstnerin avulla TC Vehicle voi laajentaa automyyntivalikoimaansa ja saa toivottua lisäkapasiteettia Vantaalla toimivalle matkailuautovuokraamolleen.


Edustuksiin tulevat mm. kuvassa olevat saksalaisvalmisteiset Bürstner Lineo retkeilyautot.

Scroll to Top